Cos pentru bebelusi Romero, lemn/poliester/bumbac, gri/alb, 44 x 24 x 84 cm

402,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PHNYB1361.15353265C

Descriere

Acest coș pentru bebeluși este un pat de pornire moale și elegant pentru copilul dumneavoastră. Potrivit pentru nou-născuți de până la șase luni, este confecționat din țesătură de vafe 100% bumbac, cu căptușeală confortabilă. Cusuța are, de asemenea, o saltea de susținere și o glugă reglabilă pentru a crea un spațiu confortabil de dormit pentru copilul tău prețios. Salteaua este impermeabilă și respirabilă, permițând aerului să circule ușor și căldurii să se disipeze în jurul corpului bebelușului pentru a-l menține confortabil pe tot parcursul nopții. Husa de saltea este de asemenea lavabila. Cu un echilibru bun intre confort si stil, cosul bebelusului asigura un somn sigur si sanatos pentru tine si bebelusul tau.

Detalii: 

Culoare: gri/alb

Material: lemn/poliester/bumbac

Dimensiune: 44 x 24 x 84 cm

Capacitate de incarcare: 9 kg

Detalii

SKU
PHNYB1361.15353265C

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.