Copertina de protectie solara Sekey, verde, poliester/poliuretan/metal, 3 x 3 x 3 m

120,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 17
Cod produs - SKU SX0013LUJEP

Descriere

 Un adevărat allrounder: Vela pentru umbrele de soare Sekey este fabricată din poliester de înaltă calitate, care are o densitate ridicată de 160 g / m2, un strat PU impermeabil cu două straturi și garantează astfel un nivel ridicat de rezistență la apă și radiații. Până la 95% protecție UV și 90% umbră. Clasificarea nivelului de etanșeitate: presiunea apei de 855 MM. Pânzele solare au curbe pe margini pentru a crea tensiune prin velă. Pe măsură ce colțurile velei sunt întinse, arcele de margine îndreaptă și strâng țesătura. Această construcție îmbunătățește rezistența la tracțiune, împiedicând în mod eficient căderea baldachinului.

Detalii;

Material; poliester/poliuretan/metal

Culoare; verde

Dimensiuni; 3 X 3 x 3 m 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.