Comoda Sheyla Sideboard LC, MDF, alb/auriu, 210 x 86 x 43 cm

939,40 Lei (TVA inclus) 1.540,00 Lei valabil pana la 07 mai
Stoc 4
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU POTA18190959

Descriere

Stilul și eleganța alcătuiesc comoda "Sheyla Sideboard" de LC în design italian. Este echipată cu o față cu serigrafie în aur și argintiu. Aspectul fără mâner al acestei comode cu mai multe uși și sertare poate fi ușor integrat în numeroase stiluri de viață. Datorită opțiunilor funcționale de spațiu de stocare, cărțile, documentele și alte elemente pot fi stocate într-o manieră care economisește spațiu. Puteți plasa piesa de mobilier excelent în zona de zi, în dormitor sau în camera de oaspeți. Este fabricat din materiale pe bază de lemn care provin din silvicultură certificată® FSC. Impresionează în designul italian cu serigrafia pe partea frontală: comoda modernă "Sheyla Sideboard" al mărcii LC.

Detalii:

Material: MDF

Culoare: alb/auriu

Dimensiuni: 210 x 86 x 43 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.