Comoda inalta Chilton, PAL/MDF, gri, 70 x 100 x 39,5 cm

325,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PDLIF1240.77503659A

Descriere

Comoda cu șase sertare Chilton este acoperită în întregime cu un strat de melamină ușor de curățat și rezistent la zgârieturi, conceput pentru a evita orice pete și zgârieturi nejustificate. Pe deasupra, ghidajele metalice de alunecare ușor și mânerele curbate din metal lustruit adaugă imaginilor super moderne și futuriste și adaugă o notă de deschidere mai elegantă sertarelor.

În interior, sertarele mari și adânci oferă acri de spațiu pentru rutinele de dimineață și de seară, precum și spațiu pentru toate lucrurile esențiale pentru dormitor, inclusiv prosoape și lenjerie de pat.

Detalii: 

Culoare: gri

Material: PAL/MDF

Dimensiune: 70 x 100 x 39,5 cm

Numar sertare: 6

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.