Comoda Fereol, lemn/metal, negru, 70 x 40 x 35 cm

174,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PDOID2958.105823797C

Descriere

Aceasta comoda la modă cu un aspect atemporal este o completare excelentă pentru casa ta. Material durabil: materialul pe bază de lemn este de o calitate excepțională, are o suprafață netedă și, de asemenea, are rezistență, stabilitate și rezistență la umiditate. Dulapul din material lemnos poate fi curățat ușor cu o cârpă umedă. Spațiu amplu de depozitare: Comoda oferă mult spațiu de depozitare pentru a păstra diferitele obiecte de uz zilnic bine organizate și la îndemână. Partea superioară a dulapului este perfectă pentru a expune obiecte decorative, rame de tablouri și plante în ghiveci.

Detalii: 

Culoare: negru

Material: lemn/metal

Dimensiune: 70 x 40 x 35 cm

Numar de sertare incluse: 1

Numărul de uși: 1

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.