Centura de protecție a cateterului peritoneal, tubul G / GJ, gri, 70 - 100 cm

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 13
Cod produs - SKU SX001CSCTND

Descriere

Păstrați cateter PD!
Instrucțiuni:
1. Se recomandă aplicarea unui burete steril (cu fantă pentru tub) ca tampon pe piele.
2. Înfășurați centura în jurul taliei și fixați-o confortabil cu Velcro pentru a o regla.
3. Glisați tubul prin curea și ați terminat.
Include: o centură tubulară de protecție.Material: Fabricat din materiale usoare si elastice, cu o inchidere velcro usoara si rapida pentru moliciune, absorbtie si isi mentine intotdeauna forma. Haine: pur și simplu înfășurați în jurul taliei în funcție de poziția cateterului. Acesta ține întregul tub de dializă în loc discret și sigur și vă oferă încrederea de a trăi o viață normală. Caracteristici: Proiectat pentru a permite înlocuirea în condiții de siguranță a CAPD și CCPD. Acesta poate fi ușor tras sau slăbit pentru confort maxim în timpul inflației sau contracției în timpul procesului de dializă sau în timpul meselor. Culoarea gri deschis poate ajuta la recunoașterea noroiului din rană și la înlocuirea centurii pentru a o menține curată

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.