NOU
  • Centura abdominala pentru gravide AZMED, textil, bej, marime universala
  • Centura abdominala pentru gravide AZMED, textil, bej, marime universala
  • Centura abdominala pentru gravide AZMED, textil, bej, marime universala

Centura abdominala pentru gravide Azmed, textil, bej, marime universala

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 24
Cod produs - SKU PX0019O491P

Descriere

Centura de maternitate AZMED oferă sprijin femeilor însărcinate și postpartum care caută ameliorarea durerilor de șold, spate și pelvine, precum și a altor dureri de întindere obișnuite experimentate în timpul sarcinii. Centura de sarcina ofera liftul de care ai nevoie pentru a tine pasul cu activitatile zilnice in timp ce iti corecteaza postura si sustine muschii abdominali.

Detalii: 

Această bandă pentru burtă de sarcină susține excesul de greutate în timpul sarcinii pentru a evita încordarea spatelui prin scăderea eficientă a presiunii coloanei vertebrale. Cureaua de sustinere a sarcinii ofera suficienta elasticitate si compresie pentru a reduce presiunea vezicii urinare prin distribuirea mai uniforma a greutatii bebelusului.

Este realizată din materiale moi, ușoare și respirabile, care vă vor asigura că sunteți mobil și în largul dumneavoastră pe tot parcursul sarcinii.

Culoare: bej

Material: textil

Marime: universala

Detalii

SKU
PX0019O491P

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.