Suport reglabil pentru incheietura mainii Tech Therapeutics, negru, marime universala

55,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 95
Cod produs - SKU SB09W9JPCRS

Descriere

Acest suport pentru încheietura mâinii oferă protecție și stabilitate ridicată, protejând încheietura mâinii și prevenind rănile, în special pentru exerciții de forță și de gimnastică.

Detalii: 

Material de inalta calitate si confortabil de purtat care ajuta la mentinerea pozitiei incheieturii, oferind o senzatie placuta pe piele, fara a deteriora zona cu zgarieturi sau iritatii si fara a suprima circulatia sangelui astfel incat sa te poti bucura de un stil activ, puternic.

Datorită amestecului elastic de materiale, fermitatea acestei brete de încheietură în stil bandaj poate fi ajustată cu ușurință, permițând ca mărimea universală să se adapteze perfect la compresia de care aveți nevoie și la diferite dimensiuni de încheieturi, atât la dreapta cât și la stânga, pentru bărbați și femei. În plus, se pune și se scoate rapid, ceea ce permite o utilizare ușoară și agilă în timpul sportului.

Culoare: negru

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.