Casti Bluetooth 5.0 cu statie de incarcare YIMAN, 1800mAh, negru, 6,3 x 9,5 cm

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX00113EQN5

Descriere

Tehnologia Bluetooth V5.0: Bluetooth 5.0 + și chipset exclusiv, oferă viteze rapide și conectivitate stabilă (autonomie de operare de până la 17 metri /55 picioare); rată de date îmbunătățită cu True Wireless Stereo Tech pentru bas profund și înalte extrem de clare; Anularea zgomotului reduce zgomotul ambiental și ecoul, permite un sunet clar, indiferent de apel sau oră. lipite în muzică. Timp lung de redare: căștile Bluetooth pot dura 3-4 ore de muzică la o singură încărcare. În deplasare, încărcarea bateriei portabile de 1800mAh poate dura până la 24 de ore (încarcă de până la 4-6 ori încărcarea completă a căștilor Bluetooth). Puteți sta 2 zile fără pană de curent, astfel încât suficientă bucurie muzicală pe tot parcursul activităților zilnice.

Detalii:

Culoare: negru

Dimensiuni: 6,3 x 9,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.