Caserola pentru pranz Hoqque, plastic, albastru, 1.3 l

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 180
Cod produs - SKU SX001K6BBAT

Descriere

Fiecare tavă pentru caserola este echipată cu o garnitură de etanșă. Cele 4 laturi ale cataramei de blocare vor preveni scurgerile de lichide sau alimente, păstrând petele și mirosurile odioase la distanță în geantă. Acest lucru menține alimentele proaspete și fără mizerie.

Containerele superioare și medii au 2 compartimente care conțin 200 ml și, respectiv, 300 ml. Containerul inferior are o capacitate de 800mL. Structura facilitează ambalarea diferitelor alimente și controlul proporțiilor, ceea ce garantează o dietă sănătoasă echilibrată și o piatră de temelie perfectă pentru un stil de viață sănătos

Detalii:

Material: plastic

Culoare: albastru

Capacitate: 1.3 l

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.