Caserola pentru pranz cu 3 compartimente si tacamuri Twirush, plastic, albastru, 1100 ml , 23 x 13,5 x 7,5 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU SX001QLS24B

Descriere

Material alimentar: cutia de prânz pentru copii este fabricată din material PP sigur pentru alimente, care este sigur, ecologic, non-toxic, non-miros, ușor de curățat. Cutia Bento utilizeaza un design al compartimentului pentru a preveni scurgerile alimentare. Poate inhiba în mod eficient creșterea bacteriilor.

️ Cutie etanșă și bento cu cutie de sos. Cutia noastră de prânz pentru copii și adulți este echipată cu o cutie mică de sos etanșă de 30 ml. Puteți pregăti sosul sau se poate înmuia separat atunci când pregătiți mâncarea. Cutia Bento folosește un design de compartiment, capacul este închis cu un buton, astfel încât, chiar dacă puneți cutia de prânz într-un rucsac sau geantă, nu se poate scurge apă.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: albastru

Capacitate: 1100 ml

Dimensiuni: 23 x 13,5 x 7,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.