Carucior de servire Loleta, lemn fabricat/metal, gri/negru, 82 x 40 x 90 cm

294,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PVDCF1442.53270863C

Descriere

Acest cărucior de bucătărie cu etaje, în stil industrial, va oferi casei dumneavoastră o atmosferă deosebit de modernă, oferind în același timp mai mult spațiu de depozitare. Rafturile ajută la depozitarea vaselor de gătit, a porțelanului și a accesoriilor de bucătărie. Acest cărucior de bucătărie are și un suport pentru vin, cu spațiu pentru până la patru sticle, precum și un suport pentru pahare. Tava superioară este detașabilă și poate fi transportată cu ușurință folosind mânere. Elegant și funcțional, acest cărucior de servire este perfect pentru bucătărie, sufragerie și oriunde altundeva care trebuie păstrat ordonat.

Detalii: 

Culoare: gri/negru

Material: lemn fabricat/metal

Dimensiune: 82 x 40 x 90 cm

Numărul de roți: 4

Capacitate de greutate: 60 kg

Număr de rafturi: 3

Detalii

SKU
PVDCF1442.53270863C
Tip produs
Masuta pentru servire
Lungime
82 cm
Lățime
40 cm
Înălțime
90 cm
Culoare
Gri
Material
MDF

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.