Carucior de servire Darisha, metal/sticla, negru/transparent, 79 x 50 x 50 cm

342,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PVOX10569.68775156C

Descriere

Caruciorul de servire Darisha este o piesă elegantă și practică, ideală pentru a aduce un plus de funcționalitate și stil în locuința ta. Fabricat din metal și sticlă, acest carucior îmbină designul modern al metalului cu transparența și eleganța sticlei.

Cu dimensiunile sale de 79 x 50 x 50 cm, caruciorul oferă un spațiu generos pentru a servi băuturi sau așeza diferite obiecte decorative sau accesorii. Designul său cu roți îl face ușor de mutat și manevrat în diferite încăperi ale casei tale, iar finisajul în nuanțe de negru și transparent adaugă un aspect rafinat și contemporan.

Detalii: 

Culoare: negru/transparent

Material: metal/sticla

Dimensiune: 79 x 50 x 50 cm

Cu roti: da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.