Carucior de bucatarie Arfarly, metal, negru, 40 x 38 x 87 cm

82,35 Lei (TVA inclus) 135,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU PX001QK6W3F

Descriere

Caruciorul de bucătărie Arfarly este soluția ideală pentru a organiza și depozita articolele din bucătărie într-un mod practic și eficient. Fabricat din metal rezistent, acest carucior are dimensiuni compacte de 40 x 38 x 87 cm, fiind perfect adaptat pentru spațiile mai mici sau pentru a fi plasat în spații înguste. Culoarea sa neagră elegantă se integrează armonios în orice decor, adăugând un strop de stil și rafinament în încăperea ta. Echipat cu rafturi și sertare suficiente pentru a depozita ustensilele de bucătărie, vasele sau alte accesorii, acest carucior te ajută să menții ordinea și să ai totul la îndemână în timpul gătitului. Cu caruciorul de bucătărie Arfarly, vei putea să optimizezi spațiul din bucătăria ta fără a renunța la eleganță sau funcționalitate.

Detalii: 

Culoare: negru

Material: metal

Dimensiune: 40 x 38 x 87 cm

Numar nivele: 3

Cu roti: da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.