Canapea extensibila Beat, 2 locuri, microfibra/lemn masiv, bej/natur, 77 x 162 x 80 cm

2.358,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PRUP1125.36394369C

Descriere

Această canapea extensibilă va adăuga o notă de dramatism și rafinament oricărei camere cu brațele sale laterale înclinate și tapițeria colorată. Cu brațele încrucișate, canapeaua extensibilă de înaltă calitate creează un scaun primitor, moale, în care vă puteți așeza singur sau în cuplu. Cu o mișcare rapidă și simplă poți coborî o latură și ai un șezlong în care te poți întinde, visa și relaxa cu adevărat. Când puneți celălalt braț în jos, obțineți un pat de o persoană ridicat, care oferă un confort și un sprijin deosebit. Această canapea extensibilă reprezintă o eleganță casual.

Detalii: 

Culoare: bej/natur

Material tapiterie: microfibra

Material umplere: spuma (22,43 kg/m³)

Material cadru: lemn masiv

Dimensiune totala: 77 x 162 x 80 cm

Numar locuri: 2

Extensibila: da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.