Canapea cu doua locuri Vogue, catifea, galben/mustar, 110 x 68 x 65 cm

1.820,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU BPUH1697.81162706

Descriere

Canapeaua Vogue cu două locuri este din seria mărcii olandeze BePureHome. Această canapea mică este foarte confortabilă, iar formele rotunde prietenoase fac un adevărat punct de atracție pentru interiorul de astăzi. Datorită designului elegant, canapeaua se potrivește în diferite stiluri de viață.

Detalii:

Material: Această țesătură de catifea are un aspect elegant, mat. Catifeaua Voquar este fabricată din poliester 100% și are o calitate superioară. . În plus față de designul elegant, țesătura de catifea este păstrată mult timp. Țesătura de catifea nu se șifonează ușor și este rezistentă la culoare.

Cadrul Vogue cu două locuri este realizat din metal cu un strat de pulbere negru mat.

Cadrul scaunului este realizat dintr-o combinație de PAL și placaj.

Spătarul este umplut cu spumă T2120.

Dimensiuni:

Vogue cu două locuri are o înălțime de 68 cm, o lățime de 110 cm și o adâncime de 65 cm.

Picioarele au o înălțime de 23 cm.

Înălțimea șezutului este de 43 cm, adâncimea șezutului este de 54 cm, iar lățimea șezutului este de 103 cm în față și 70 cm în spate.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.