Cablu USB C la USB C cu adaptor USB A Basesailor, aluminiu/nailon, albastru/negru, 2 m, 100 W

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001LNWSQR

Descriere

Cablu colorat pentru o viață plină de culoare: selectați culoarea care rezonează cu tine, te face fericit și te energizează. Sau alegeți doar culoarea care se potrivește cu dispozitivele dvs.

Detalii: 

Încărcare rapidă pentru dispozitive USB-C: vă puteți bucura de cele mai recente creșteri de viteză pe care acest cablu le aduce atunci când vă încărcați dispozitivul USB-C. Acceptă viteze de încărcare de până la 100W (20V 5A), astfel încât încărcarea rapidă nu va fi o problemă pentru laptopurile dvs. sau smartphone-uri.

Design ușor de utilizat: Cu clienții în centrul soluțiilor noastre, acest cablu vine cu un adaptor USB-C la USB-A, astfel încât să îl puteți conecta cu ușurință la porturile USB-A standard. Cureaua suplimentară cu velcro vă ajută, de asemenea, să gestionați lungimea excesivă a cablului și previne nodurile și încurcăturile.

EXTREM DE DURABIL: Fabricat cu un exterior dublu împletit și conectori din aliaj de aluminiu, produsul nostru este un cablu durabil și robust pe care te poți baza. Are o durată de viață de peste 7000 de teste de flexibilitate, care poate rezista la uzura zilnică.

Culoare: albastru/negru

Lungime: 2 m

Detalii

SKU
SX001LNWSQR
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.