Cablu Ethernet masculin CAT8 la 90 de grade SinLoon, 40 Gbps, 2000 MHz, de la stanga la dreapta, 50 cm

18,20 Lei (TVA inclus) 28,00 Lei valabil pana la 31 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001LCBPJT

Descriere

Cablu Ethernet masculin CAT8 la 90 de grade: Modificați unghiul conectorului RJ45 pentru o plasare mai ușoară în spații înguste.

Cablu Ethernet de mare viteză: Cablu de rețea torsadat cu precizie PERECHE CAT 8 - Viteză de transmisie a datelor de până la 40 Gbps, suportă lățime de bandă de 2000 MHz. Excelent anti-interferențe: Cablul Cat8 Ethernet este format din 4 perechi torsadate ecranate (STP) și un fir OFC cu un singur fir (32 AWG), care protejează Cat8 și îmbunătățește calitatea perechii răsucite, Cat8 poate reduce complet orice nivel de interferență a semnalului. Vă permite să redați în flux videoclipuri HD, muzică, să navigați pe web și să jucați jocuri Hyper Speed. Mai sensibil și mai stabil: Cablul de rețea Cat 8 adoptă conectori RJ45 placați cu aur la ambele capete, ceea ce poate îmbunătăți conductivitatea cablului de rețea și poate rezista la oxidare. Designul ecranat protejează împotriva interferențelor electromagnetice și RFI. Mențineți viteza stabilă a internetului.

Detalii:


Tip cablu: Cat 8 - 4 perechi STP + fire de cupru fără oxigen.
Diametrul cablului: 3,8 mm ± 0,15 mm.
Material jacheta: PVC.
Lungimea totală a cablului: 0,5 m. 

Detalii

SKU
SX001LCBPJT
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.