Cablu audio RCA RAWAUX, 24 K, cupru/nailon, verde/auriu, 3 m

44,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU SX001GVROJZ

Descriere

 Cablu audio RCA Plug to Male potrivit pentru toate dispozitivele cu port audio RCA, cum ar fi smartTV, DAC (convertor analogic digital), DVD player, platan, difuzoare, receptor AV, amplificator, soundbar, mixer, controler DJ, sistem Hi-Fi acasă. Cablul nostru audio RCA este fabricat din cupru foarte pur fără oxigen și ecranare dublă, transmite video și audio cu o calitate excelentă a semnalului și nu este supus interferențelor electromagnetice sau de înaltă frecvență (EMI / RFI). Contactele placate cu aur de 24k rezistente la coroziune și oxidare, pot fi aproape de dispozitiv fără agitare.

Detalii:

Material; cupru/nailon

Culoare: verde/auriu

Dimensiuni: 3 m 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.