Brant pentru incaltaminte Tanggiteck, silicon, gri/negru, 3,5 cm

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 29
Cod produs - SKU SX001EBQGFF

Descriere

Design invizibil: branțurile pentru creșterea înălțimii adaugă o înălțime invizibilă de 3,5 cm. Nimeni nu va ști că le porți. Perfect pentru o întâlnire, întâlnire, nuntă, ocazie specială. Se potrivește la fel de bine în pantofii pentru bărbați și femei.

Se potrivește majorității pantofilor – aceste inserții de ridicare a călcâiului sunt disponibile în 2 dimensiuni. Se potrivește majorității pantofilor, cum ar fi cizme, pantofi din piele, pantofi sport, pânză și așa mai departe. Inserțiile confortabile de ridicare a călcâiului reduc durerea piciorului datorată fasceitei plantare, tendinitei lui Ahile sau oboselii și rezolvă diferitele probleme ale lungimii picioarelor.

Detalii:

Material: silicon

Culoare: gri/negru

Dimensiuni: 3,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.