Set de 6 perechi de branturi pentru pantofi cu toc Altartar, silicon, negru/transparent/bej, 7 x 10 cm

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 6
Cod produs - SKU SX001J86HUR

Descriere

Ultra subțire: 6 perechi de tampoane pentru picioare sunt fabricate din gel siliconic durabil, moale și sigur de calitate medicală și are elasticitate și flexibilitate puternice. Stratul exterior de catifea prietenos cu pielea absoarbe transpirația și împiedică piciorul să intre în contact cu siliconul. Design ergonomic: branțurile super moi din față au fost dezvoltate cu o combinație unică de suport pentru antepicior și particule de masaj pentru a ușura durerea din zona antepiciorului și pentru a preveni alunecarea piciorului înainte.

Detalii:

Material: silicon

Culoare: negru/transparent/bej

Dimensiuni: 7 x 10 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.