Banner de Craciun XINDY, multicolor, poliester, 180 x 115 cm

66,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 37
Cod produs - SKU SX001GAPMA9

Descriere

Merry Christmas Banner - Veți primi 1pcs banner extra mare tesatura de Crăciun fundal pentru decor de Crăciun, potrivit pentru reuniuni de familie, petreceri de Crăciun, baruri, centre comerciale, și poate fi, de asemenea, folosit ca decor de masă cina de Crăciun. crearea unei atmosfere festive excelente pentru sărbătorile de Crăciun.

Design festiv de Crăciun - banner de petrecere de Crăciun imprimat cu Moș Crăciun, reni, pom de Crăciun, om de zăpadă, fulg de nea, casă, cadouri, cuvânt "sărbători fericite". vă aduce o atmosferă puternică de festival, potrivită pentru decorațiuni interioare și exterioare pentru petrecerea de Crăciun.

Detalii:

Material: poliester

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 180 x 115 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.