Aparat de gatit sous-vide Vesta Precision, otel inoxidabil, activat cu WI-FI, 1200 W, alb, 10,4 x 11,2 x 20,1 cm

500,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SB0964WL63L

Descriere

Imersa Elite inteligentă compatibilă cu Wi-Fi are un „design flip” unic și un afișaj digital mare care este vizibil la distanță, ceea ce face ușoară monitorizarea de catre bucătar în interiorul și în afara bucătăriei. Corpul lui Imersa Elite este mai compact și poate încăpea într-un recipient mai puțin adânc, dacă este necesar și se depozitează confortabil într-un sertar standard de bucătărie, cu ușurință. Pompa de circulație asigură că temperatura apei este precisă pe tot parcursul timpului de gătire și va încălzi până la 30 de litri de apă. Bucurați-vă de o masă gourmet acasă pe care familia o va iubi.

Puteți găti friptură congelată când gătiți sub vid.

Puteți folosi sous vide pentru a fragezi bucăți mai slabe și/sau mai dure de friptură. Deoarece puteți expune carnea la căldură pentru o perioadă mai lungă de timp fără a o găti prea mult, o friptură poate deveni untoasă și delicioasă.

Cu sous vide, fereastra de timp de gătit este mult mai largă. Vorbim de 1-4 ore. Aruncă friptura în baia de apă și pregătește restul mesei. Va fi gata când vei fi și tu.

  • DESIGN INOVATOR

    Acest aparat de precizie se potrivește cu cele mai multe oale și recipiente cu designul său „Flip-Display”. Designul pliabil permite un afișaj digital mai mare și un profil vertical inferior, asigurând că aparatul poate fi încadrat oriunde în bucătărie. 

  • PUTERNIC ȘI PRECIS

    Acest aparat sous vide folosește un design unic și puternic de pompă. Acest lucru permite un control precis și stabil al temperaturii, ceea ce înseamnă că mesele dumneavoastră sunt gătite perfect de fiecare dată.

  • CONTROL DIGITAL TOUCH SAU APP

    Gătitul de precizie este simplificat cu afișajul tactil mare și lizibil sau controlați aparatul sous vide de oriunde, folosind orice dispozitiv inteligent. Pur și simplu descărcați aplicația Vesta și puteți monitoriza, regla și controla aparatul de pe smartphone.

  • SIGUR ȘI PRECIS

    Acest aparat de precizie Wi-Fi de ultimă generație are componente rezistente la praf și apă și dispune de un sistem de protecție a nivelului minim și maxim al apei, care este ideal pentru timpi lungi de gătit. A trecut cerința europeană de siguranță IP68 și cerința europeană de siguranță pentru scufundare IPX7.

Detalii:

Material; otel inoxidabil

Culoare: alb

Dimensiuni: 10,4 x 11,2 x 20,1 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.