Zmeu pentru copii Pwsap, poliester, multicolor, 110 x 140 cm

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 13
Cod produs - SKU SX001J7I55X

Descriere

Zmeu pliabil modernizat - Dimensiune de ambalaj extrem de portabilă, zmeul nostru poate fi ambalat într-o pungă lungă de 17,1 inch, cu țesătură de poliester rezistentă la rupere de înaltă calitate, greutatea este la fel de ușoară ca 100g. Pur și simplu instalați tija de susținere în buzunarul rezervat pentru a finaliza instalarea. Puteți să-l luați oriunde doriți, perfect pentru plajă în aer liber și călătorii. Triunghiul curcubeu Zmeul zboară mai sus - Cu o deschidere uriașă de 1,1 metri și o coadă de 1,4 m, oferă mai multă stabilitate și control fetelor și băieților tineri. Are caracteristici excelente de zbor ușor și poate fi bine stabilizat de coada tijei chiar și în vânturi puternice. Culorile strălucitoare îl fac mai atrăgător atunci când zboară prin aer.

Detalii;

Material; poliester

Culoare; multicolor

Dimensiuni; 110 X 140 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.