Umbrela Face

115,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU IT20OJY01-105

Descriere

  • Design adaptat, această umbrelă cu imprimeu și stick face ca orice ținută să fie perfectă pentru a adăuga o notă de farmec.
  • Fabricate din materiale premium, mărci sofisticate - florile din Londra sunt umbrele de designer de cea mai înaltă calitate, realizate din materiale premium rezistente și de lungă durată. Cu un ax din fibră de sticlă de înaltă rezistență și un PoE moale de 9 mm, această umbrelă dreaptă este accesoriul ideal de lux pentru vremea rea. ​​
  • Transparentă și rezistentă la vânt, această umbrelă de noutate elegantă, unică și elegantă are un stick care se potrivește cu geanta atunci când nu este utilizată, ocupând puțin spațiu. 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.