Ulei esential pentru terapie H'ana, 30 ml, parfum de salvie

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 17
Cod produs - SKU SZZWJS7248O

Descriere

Uleiul esențial de salvie are o aromă distinctivă de pământ, cu note florale ușoare. Relaxeaza-te si pregateste-te pentru o ora de culcare mai dulce cu doar cateva picaturi.

Detalii: 

Capacitate: 30 ml

Uleiul esențial de salvie clară de la Hana este cunoscut pentru utilizările sale în aromoterapie, pe lângă îngrijirea pielii și îngrijirea părului. Ajută la eliberarea stresului, hrănește în profunzime părul și scalpul și la aprinderea spațiului perfect pentru a îmbunătăți ritualurile de relaxare.

Uleiul nostru esențial Clary Sage este cel mai bine folosit ca masaj liniștitor. Amestecați 2-3 picături cu un ulei purtător sau orice ulei de masaj și masați profund abdomenul, umerii și alte zone sensibile ale corpului. Inspiră-i parfumul înflorit și deschide drumul către relaxare.

Uleiul de salvie face minuni pentru orice afectiune a pielii. Parfumul său moale și floral înflorește rutinele zilnice de îngrijire a pielii pentru o experiență fericită. Ajută chiar la reînnoirea pielii din interior atunci când este utilizat cu un ulei purtător, cunoscut a fi un balsam natural al pielii.

Uleiul de salvie este incredibil de liniștitor. Calmează nervii zilei, reduce tensiunea și are un parfum blând, floral, care ajută la îmbunătățirea relaxării. Difuzează 3-4 picături când este nevoie, mintea și spiritele tale îți vor mulțumi pentru asta.

Salvia este excelentă pentru creșterea părului, în special pentru cei cu șuvițe subțiate. Stimulează scalpul, hrănind foliculii slabi să înflorească și să promoveze creșterea părului. Masați 2-3 picături în scalp, cu ulei purtător și clătiți după 30 de minute.


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.