Tigaie rotundă din aluminiu, negru, 3,5 L

130,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU EWEF1263.53729326

Descriere

Această tigaie va face din preparatele preparate o plăcere pură pentru ochi și o încântare pentru gust. Îți place să gătești și să experimentezi în bucătărie? Ai nevoie de ustensilele de bucătărie perfecte. Descoperiți gustul și aromele minunate a preparatelor și încântați papilele gustative ale oaspeților dvs. Caserola este realizată folosind tehnologia forjată (tehnologie avansată de modelare a aluminiului la temperaturi foarte ridicate, folosind forțe puternice de presiune), făcându-le extrem de durabile și rezistente la daune mecanice. Mânerul folosit în tigaie este extrem de delicat la atingere, nu se încălzește, protejând astfel mâinile împotriva arsurilor. Pereții groși păstrează căldura o perioadă lungă de timp asigurând o distribuție uniformă a căldurii și prevenirea deformării fundului. Acoperirea interioară antiaderentă previne lipirea și arderea, iar netezimea caserolei asigură o curățare ușoară.

Material primar: aluminiu

Material capac: sticlă

Compatibilitate tip plită: Gaz, Inducție

Capacitate: 3,5 L

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.