Tetiera pentru scaunul auto al bebelusilor, FREESOO, bumbac, roz, 45 x16 cm

34,77 Lei (TVA inclus) 57,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU PX0017NH3Q1

Descriere

Această tetieră pentru mașină este realizată din bumbac respirabil, confortabilă, cu flux de aer și ecologică, cu cureaua reglabilă, fără margini ascuțite, fără a dăuna copilului dumneavoastră. Puteți evita cu ușurință mișcările capului și îl puteți repara nestingherit. Noul model din 2022 poate rezolva fenomenul de căldură și transpirație din vară. Am optimizat materialele și manopera pentru a vă oferi o experiență de călătorie de vară mai bună.

Tetiera are 45 cm lungime și 16 cm lățime. Cureaua de prindere frontală este de 36*8cm. Mărimea produsului se măsoară manual, iar acesta este curbat cu o eroare de 1-1,5 cm. Diametrul afișat după instalare este de 15-20 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.