Termometru digital pentru carne Hevanto, otel inoxidabil/plastic, rosu/negru/argintiu

60,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 27
Cod produs - SKU SX0018ABT6X

Descriere

Termometrul nostru pentru carne vine cu două sonde de calitate alimentară. Sonda metalică lungă cu cablu rezistent la căldură de 42" este utilizată pentru a monitoriza temperatura cărnii pe cuptor / grătar / fumător / grătar, pentru a controla mai bine temperatura alimentelor chiar și în timpul gătitului, fără a vă arde mâna pentru a obține un gust fantastic. Este nevoie de doar 2-3 secunde pentru a citi temperatura cu o precizie extremă (+/- 1 ° C) și un domeniu larg de măsurare (-50 ° C / -58 ° C până la 300 ° C / 572 ° C). Ecranul LCD mare iluminat din spate arată digitalul clar și clar chiar și în întuneric sau sub lumina soarelui, asigurând o temperatură de gătit instantanee și precisă pentru fripturi, lămpi, pește, curcan, pui, carne de porc, lapte, pâine etc.

Detalii:

Material: otel inoxidabil/plastic

Culoare: rosu/negru/argintiu


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.