Telecomanda inteligenta wireless pentru GoPro Hero 10/ 9/ 8 Max UNIXYZ, interval maxim 80 m, LCD

96,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001Q103TN

Descriere

Compatibilitate: Compatibil cu GoPro Hero 10, Hero 9, Hero 8, GoPro Max și telefoane mobile. Atunci când este asociat cu telefoanele mobile, acceptă doar funcția de fotografie. MÂINI LIBERE: Distanța de la distanță de până la 80 de metri, poate controla simultan până la 5 camere, bateria poate dura 10 ore la încărcare completă. Cu funcții complete puteți trece rapid de la un mod la altul. Poate fi folosit și montat pe selfie stick, motocicletă, ghidon de bicicletă, volan, tijă de pescuit etc. CONTROLUL VEDERII ȘI REZISTENȚA LA APĂ: Timpul de fotografiere și starea camerei sunt afișate pe ecranul OLED auto-luminos, permițându-vă să monitorizați cu ușurință starea camerei chiar și în condiții de lumină puternică a soarelui, noapte întunecată și vreme extremă. Rezistent la apă, poate fi scufundat timp de 1 metru. PUTERE PUTERNICA: Baterie de mare capacitate, incarcare timp de 2,5 ore, utilizabila timp de 10 ore, distanta de control poate ajunge la 80 metri/269 picioare (fara interferente de semnal).

Detalii:

Compatibil cu :GoPro Hero 10 Hero 9 Hero 8 Max


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.