Taburet cu masuta Touf Andas, lemn masiv/textil, gri/natur, 60/45-60/48 cm

1.190,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA49898926

Descriere

Masuta de cafea „Touf” de la Andas impresioneaza prin designul inovator. Ce este special: Piesa de mobilier constă dintr-o masă laterală și un taburet, care pot fi fie asamblate pentru a economisi spațiu, fie așezate individual. Masa rotundă este din lemn, în timp ce scaunul este completat de o husă din material structural de înaltă calitate. Piesa de mobilier modernă poate fi coordonată cu stilul de locuit existent. Designul acestei piese speciale de mobilier mic vine de la Inga Piepenbrink. O atracție modernă: măsuța inovatoare „Touf” de la Andas. Touf este designul câștigător al Andas Design Award 2019. Designerul Inga Piepenbrink a impresionat clar juriul cu acesta. Touf, o combinație de masă și puf, este practic și economisește spațiu în același timp, designul său redus și clar se încadrează armonios în stilul de locuit scandinav și este realizat cu un înalt nivel de măiestrie și atenție la detalii.

Detalii: 

CULOARE
Culoare gri închis
DIMENSIUNI
Notați dimensiunile Toate informațiile sunt dimensiuni aproximative.
INFORMATII UTILE
Informatii utile Detaliile lucrate manual completează aspectul Touf și îi conferă recunoașterea unei piese de mobilier de înaltă calitate și realizată cu dragoste. Fabricat din stejar masiv și un material structural de înaltă calitate în 6 culori diferite.

Detalii:
Blat masa de 2,2 cm grosime
Lemn masiv certificat FSC®
Blat de masă rotundă
Lemnul este stejar masiv
Blatul mesei montat ferm
Capacitatea de încărcare a mesei: 10 KG
dimensiuni:
Dimensiuni totale (L/D/H): aprox 60/45-60/48 cm
Înălțimea mesei 48 cm
Blat masa de 2,2 cm grosime
Toate dimensiunile aproximative
Informații despre volumul de livrare și asamblare:
Auto-asamblare cu instrucțiuni de asamblare
Material de montare inclus
Material:
Lemn masiv certificat FSC®: stejar
Instrucțiuni de îngrijire:
Instrucțiuni de îngrijire pentru mobilier natural/lacuit din lemn natural:
Suprafața este cel mai bine curățată cu o cârpă moderat umedă.
Atenție: Nu trebuie utilizați agenți de curățare sau lustruire care conțin solvenți.
Lemn masiv certificat FSC®:
Eticheta FSC® demonstrează că prin achiziționarea acestor produse promovați un management exemplar al pădurilor - în conformitate cu standardele ecologice, sociale și economice stricte ale Forest Stewardship Council® - și conservarea resurselor forestiere.
Tara de fabricatie Fabricat în Europa
SERIE
serie Piepenbrink

andas Nordic Interior: Adu luminozitatea scandinavă în casa ta. andas combină un design redus, clar, culori prietenoase și manopera de înaltă calitate. Lemnurile alese și materialele de înaltă calitate asigură căldură și naturalețe. Aspectul armonios al mobilierului lasa loc pentru designul individual al spatiului dumneavoastra de locuit. Mobilierul de la andas poate fi ușor combinat cu alte stiluri, subliniază efectul camerei și o îmbogățește cu o atitudine scandinavă față de viață.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.