Tablou canvas Hope, lemn/panza, multicolor, 70 x 100 x 3 cm

138,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PESCY4440.72554935C

Descriere

Imprimă o notă vibrantă și optimistă în spațiul tău cu tabloul canvas "Hope". Realizat cu atenție din lemn și pânză, acest tablou impresionează prin dimensiunile sale generoase de 70 x 100 x 3 cm și prin explozia sa de culori multicolore. Designul abstract al tabloului aduce o notă de modernitate și vitalitate, fiind potrivit pentru a deveni punctul focal al oricărui perete în living, dormitor sau birou. Fiecare detaliu și nuanță contribuie la crearea unei atmosfere pozitive și pline de energie în încăpere. Tabloul canvas "Hope" nu este doar o piesă decorativă, ci și o sursă de inspirație și optimism pentru spațiul tău locativ.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: lemn/panza

Dimensiune: 70 x 100 cm

Grosime: 3 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.