Suport pentru spate Fitnesix, nailon, negru, 92cm, XS / S

60,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 787
Cod produs - SKU SX001G4YUW1

Descriere

Suportul pentru spate Fitnesix este un produs inovator care te ajută să obții o postură corectă și să minimizezi durerile de spate. Fabricat dintr-un material de înaltă calitate, din nailon, acest suport pentru spate este conceput pentru a se potrivi perfect poziției corpului tău.

Cu o culoare elegantă și discretă de negru, acest suport pentru spate este potrivit pentru toate genurile și stilurile vestimentare. Cu dimensiunea de 92 cm, este conceput pentru a oferi un suport optim pentru zona spatelui tău.

Fitnesix oferă un nivel ridicat de confort datorită materialelor respirabile și bine căptușite folosite în fabricație. Curelele elastice asigură o senzație plăcută pe piele, evitând apariția unor puncte dureroase de presiune. Astfel, poți purta acest suport pentru spate pe parcursul întregii zile, fără a simți disconfort.

Indiferent dacă îl folosești în timpul activităților sportive sau în timpul zilei, Fitnesix te ajută să menții o postură corectă și să reduci tensiunea din zona spatelui. Marimea XS/S este concepută pentru a se potrivi perfect corpului tău, oferindu-ți suportul de care ai nevoie pentru a te simți bine și pentru a-ți menține o postură sănătoasă.

În concluzie, Fitnesix este un suport pentru spate de înaltă calitate, confecționat din nailon rezistent și durabil, care îți oferă confort și susținere pe tot parcursul zilei. Cu acest suport pentru spate, vei putea avea o postură corectă și vei reduce semnificativ durerile de spate.

Detalii:

Material: nailon

Culoare: negru

Dimensiuni: 92 cm 

Marime: XS/S

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.