Suport de bicicleta pentru camera/GPS/lumini Faefty, metal, negru

36,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU SB0BVY5L5Y4

Descriere

Echipament compatibil: Compatibil cu camere sportive, GPS, contoare de computer și lumini spate pentru biciclete și alte modele, cum ar fi GoPro și DJI. Potrivit pentru activități în aer liber, cum ar fi biciclete rutiere, biciclete de munte și motocross.

Fotografierea bicicletei: Cu ajutorul suportului, puteți monta camera de acțiune în spatele șeii bicicletei sau pe ghidon pentru a menține peisajul nemișcat în timpul mersului pe bicicletă. Anticoroziv: Suportul camerei din partea inferioară a scaunului bicicletei este fabricat din aluminiu de calitate pentru aeronave, oxidat pentru a preveni coroziunea.

Detalii:

Material: metal

Culoare: negru

 Dimensiuni de montare: Suportul șeii trebuie să mențină distanța dintre cele două puncte de conectare între 53-58mm. Suportul ghidonului poate fi montat pe un ghidon de la 19 la 35 mm.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.