Suport cu 4 nivele pentru prajituri Winter Shore, LED, acril, transparent/negru, 30 x 30 cm

80,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 95
Cod produs - SKU SX001QBERNB

Descriere

Suport cu 4 nivele pentru prajituri Winter Shore, LED, acril, transparent/negru, 30 x 30 cm

Cauți un mod elegant de prezentare și servire a prăjiturilor sau a altor produse?
Ai investit timp și energie pentru a pregăti deserturile delicioase dar simți că un simplu platou nu este suficient de frumos pentru a le scoate în evidență? 

Dacă răspunsul la întrebările de mai sus este "DA" atunci află că te înțelegem foarte bine iar acest produs este pentru tine. Te ajută să evidențiezi orice ai pune pe ele astfel încât munca ta să nu fie trecută cu privirea iar masa festivă să fie ordonată și bine aranjată.

Acest suport nu este limitat doar la prăjituri. Poate fi folosit pentru expunerea și organizarea altor obiecte precum decorațiuni, figurine, cosmetice, parfumuri și multe altele. Astfel, devine un element versatil în decorul tău.



Un stand de afișare cu utilizări multiple 

Mai mult decât un simplu exponat pentru bunătăți și produse de patiserie, suportul cu 4 niveluri este ideal și pentru organizarea accesoriilor de uz casnic sau a obiectelor personale. Acest suport este ideal pentru a vă depozita jucăriile Lego, figurinele mici și medii sau obiectele prețioase.

De asemenea, este perfect pentru a vă depozita ierburile și condimentele de gătit, articolele de toaletă, cosmeticele, bijuteriile sau sticlăria.


Producție solidă și durabilă

Este fabricat din acrilic durabil și flexibil, cu o rezistență care trece proba timpului.

Datorită coloanei sale robuste și a șuruburilor de întărire, tăvile nu cedează sub greutatea preparatelor dvs. Tăvile sale de 4 mm grosime au margini curbate și sunt netede la atingere. Pentru a păstra acest suport cu 4 nivele ca nou, vă recomandăm să îl ștergeți cu o cârpă umedă.


Un cadou practic și grijuliu

Nu găsești un cadou pentru un prieten sau o persoană dragă? Suportul cu 4 nivele pentru prajituri Winter Shore
din acrilic și cu iluminare LED este cadoul ideal Surprindeți-i cu acest suport elegant și funcțional de Crăciun sau de ziua de naștere. Este, de asemenea, o idee excelentă de cadou de casă nouă!

Câteva sugestii de prezentare pentru Suportul cu 4 nivele pentru prajituri Winter Shore, LED, acril, transparent/negru, 30 x 30 cm

Mod de asamblare al suportului:

Detalii: 

Culoare: transparent/negru

Material: acril

Dimensiune: 30 x 30 cm

Tip bec: LED



Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.