Sucitor cu imprimeu pentru prajituri YGCHEN, lemn, maro/natur, 35 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 10
Cod produs - SKU SX001FO2N49

Descriere

Material lemnos de înaltă calitate: produsul este fabricat din materiale naturale și nu conține substanțe chimice. Robust și antiaderent, ecologic, non-toxic, confortabil și durabil. Confort: Sucitorul are un mâner confortabil și ușor de apucat, care sporește confortul și controlul. Materialul lemnos este ușor de curățat manual / sănătos și sigur. Ușor de curățat: trebuie doar să se usuce la aer sub apă curentă și nu ocupă prea mult spațiu în sertarul bucătăriei. Aplicații largi: lemnul de paste în relief este un instrument indispensabil pentru bucătăria dvs. Poate fi folosit pentru prepararea pastelor, aluatului de biscuiți, produselor de patiserie, brutăriei, pizza, fondantului, chapati etc.

Detalii:

Material: lemn

Culoare: maro/natur

Dimensiuni: 35 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.