Sticla de apa calda cu husa Fostoy, PVC/textil, roz, 1 L

42,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 30
Cod produs - SKU SX001NT42TP

Descriere

 Husa noastră de pluș pentru sticle cu apă caldă este echipată cu o geantă de mână, astfel încât să vă puteți pune mâinile în pungă, iar punga cu apă caldă vă menține corpul și mâinile calde. În acest fel, puteți pune mâna la temperatura caldă și nu vă mai temeți de iarna rece. Sigur și ușor de utilizat: designul gâtului larg vă poate împiedica să vă opăriți atunci când adăugați apă, iar apa nu se revarsă atunci când se toarnă în sticla cu apă fierbinte, ceea ce este mai convenabil și mai sigur. Notă: vă rugăm să turnați doar două treimi apă la 80 ° C în ea. Când capacul este înșurubat, pur și simplu introduceți mâna în sticla pufoasă cu apă fierbinte și bucurați-vă de căldură.

Detalii:

Material: PVC/textil

Culoare: roz

Dimensiuni: 19,5 x 33 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.