Stickere Decalmile, vinil, model animat, multicolor, 2 coli, 30 x 90 cm

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX00182B4U7

Descriere

Autocolante de perete baloane maimuțele sunt perfecte pentru camera copiilor, camera de zi, camera de joacă, dormitor, apartament și ideale pentru zonele publice, cum ar fi grădiniță, grădiniță, săli de clasă, uși, ferestre și multe altele.

Detalii: 

Fabricat din material vinil de înaltă calitate, cu un finisaj mat, care arată mai natural și ca imprimat pe peretele tău. Ușor de îndepărtat fără a deteriora suprafața. 100% ușor de îndepărtat. Ușor de instalat, nu necesită unelte specializate. Doar decojiți și lipiți.

Vine în 2 coli, dimensiunea foii 30 cm x 90 cm, recomandă dimensiunea finisată 110 (L) x 120 cm (Î) , poate fi ajustată și în funcție de dorințele dvs.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.