Spotlight Wiz, LED, metal, argintiu/alb, 12 x 242 x 10 cm

642,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PWZGT1005.47865043C

Descriere

Conectați-vă lumina! Corpul de iluminat extraordinar cu tehnologie WiZ încorporată oferă un spectru de culori incredibil de 16 milioane de culori și 64.000 de nuanțe de alb. Lampa are un total de cinci elemente pivotante, creând modele diferite. Datorită designului, lampa poate fi montată ca lampă de perete sau tavan. Datorită orientării diferite a suprafeței de ieșire a luminii, corpul de iluminat emite o iluminare directă și indirectă, prin care se obține o intensitate luminoasă plăcută. Lasă-te trezit cu lumina soarelui moale, începe ziua plin de energie, relaxează-te cu o lumină liniştitoare sau transformă noaptea într-o zi - pur şi simplu prin aplicaţie. Mai mult, luminile pot fi combinate cu asistenți lingvistici precum Amazon Alexa sau Google Home, astfel încât să fie posibilă o operație prin control vocal. Dar și cu telecomanda inclusă sau prin comutatorul de perete pot fi selectate diferite programe și setări de lumină. Un alt avantaj este flexibilitatea de utilizare.

Detalii: 

Culoare: argintiu/alb

Material: metal

Dimensiune: 12 x 242 x 10 cm

Putere LED integrată: 23W

Numărul de lumini: 5

Reglabil: da

LED integrat: da

Flux luminos: 2200 lm

Temperatură de culoare: 5000K

Detalii

SKU
PWZGT1005.47865043C
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.