Somiera BeCo, 7 zone, lemn masiv/placaj, natur, 90 x 200 x 8 cm

240,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PAAHW1084.82860477C

Descriere

Cadrul cu șipci cu 7 zone oferă confort și sprijin optim datorită celor 28 de șipci elastice din lemn cu arc. O zonă mai moale a umerilor cu capace albastre asigură un confort suplimentar, o zonă pelviană stabilă cu șipci de culoare antracit pentru ajustarea corectă a coloanei vertebrale. În zona lombară există o ajustare individuală a posturii cu glisoare galbene pentru ajustarea individuală a greutății și a poziția de culcat dorită, iar atunci când utilizați două cadre cu șipci în patul dublu, nu există goluri pentru vizitatori datorită elementelor duo arc acoperite cu lemn. Acest cadru cu șipci are, de asemenea, o distribuție armonioasă a presiunii și o stabilizare printr-o centură centrală și este deosebit de durabil și stabil datorită materialului din placaj cu furnir multiplu.

Detalii: 

Culoare: natur

Material: lemn masiv/placaj

Dimensiune: 90 x 200 x 8 cm

Capacitate de incarcare: 140 kg

Număr de benzi: 28

Numar zone: 7

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.