Set profesional pentru indepartarea capuselor la caini si pisici Little Tigger, plastic/metal, verde/albastru/argintiu, 7 piese

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 273
Cod produs - SKU SX001ITODHV

Descriere

Clește profesional pentru câini este un set din 7 piese, cu carcasă. 3 cârlige pentru căpușe de diferite dimensiuni; 1 pensetă pentru căpușe față-verso; 1 clemă de căpușă cu arc; 1 pieptene, 1 lupă. Cel mai bun agent de îndepărtare a căpușelor.Pensetă de căpușe pentru toate dimensiunile de căpușe, alegeți instrumentul potrivit pentru a îndepărta cu ușurință căpușa animalului dvs. de companie fără împăcarea căpușelor. Ușor de utilizat chiar și în locuri dificile.

Detalii:

Material: plastic/metal

Culoare: verde/albastru/argintiu



Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.