Set masa si 8 scaune pentru gradina Angelija, metal/sticla/PVC, negru/gri

3.036,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PVDBF8180.88344696C

Descriere

Creați o estetică convingătoare și coerentă în spațiul dvs. în aer liber cu acest set. Acest set pentru grădină este realizat dintr-un cadru de oțel acoperit cu pulbere, care îl face robust și stabil pentru utilizarea zilnică în aer liber. Blatul mesei din sticlă netedă este ușor de curățat cu o cârpă umedă și este perfect pentru a pune alimente, băuturi și alte obiecte decorative. Scaunele de terasă sunt realizate din ratan PVC, ceea ce le face durabile și rezistente la intemperii și razele UV. În plus, fiecare scaun este echipat cu o pernă detașabilă, gros căptușită, pentru un plus de confort în timp ce vă relaxați.

Detalii: 

Culoare: negru/gri

Material cadru masa: metal

Material blat masa: sticla

Material scaun: metal/PVC

Dimensiune masa: 200 x 100 x 74 cm

Dimensiune scaun: 78 x 58 x 58 cm

Detalii

SKU
PVDBF8180.88344696C

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.