Set ingrijire dentara pentru caini Natural Dog, periuta si pasta de dinti, cauciuc, portocaliu, marimea S

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 498
Cod produs - SKU SX001EUCHGD

Descriere

Am proiectat peria de curățare a dinților câinilor pentru a menține dinții curați și gingiile sănătoase. Periuța noastră dentară previne acumularea plăcii bacteriene și a tartrului, care nesupravegheată poate duce la infecții și bacterii care se lipesc în corpul câinelui. Sănătatea câinelui tău depinde de îngrijirea dentară adecvată. Periuța de dinți din cauciuc este ideală pentru promovarea obiceiurilor de mestecat ale câinelui. Perii denși pot măcina placa și tartrul liber, iar particulele înguste vor masa gingiile câinelui.

Vine cu pastă de dinți - Pasta noastră de dinți pentru câini cu aromă de carne de vită ajută la menținerea dinților curați și a gingiilor sănătoase. Periajul regulat împrospătează respirația, ajută la reducerea acumulării plăcii și a bacteriilor. Strângeți pasta de dinți în fiecare spațiu lateral al unei periuțe de dinți.

Detalii:

Material: cauciuc

Culoare: portocaliu

Marimea:S

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.