Set de ustensile pentru chiftele Jognee, polipropilena, alb

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001QDQ5OD

Descriere

 Cu designul cu 3 linguri, trebuie doar să folosiți lopata specială de susținere pentru a tăia forma chifteluței și a pune chifteluța în oală, efectul de formare a chifteluțelor este bun. Design lung și gaură suspendată: Toate cele trei tipuri de linguri au un mâner lung pentru o prindere confortabilă și fermă, convenabil pentru utilizare. Gaura de la capătul mânerului este potrivită pentru agățarea și depozitarea lingurii și vă ajută să economisiți spațiu în bucătărie. Antiaderent și economie de timp: Fabricat din polipropilenă cu lustruire mată, suprafața este netedă, astfel încât alimentele nu se vor lipi, deci este ușor de curățat. Ele sunt foarte frumoase și simple pentru a face chiar porțiuni de chifteluțe. Economisiți jumătate din timpul de pregătire!

Detalii:

Material: polipropilena

Culoare: alb

Dimensiuni: 21 x 8,53 cm / 12,7 x 8,25 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.