Set de panza de paianjen cu 60 de paianjeni si 24 lilieci decorativi Fyvadio, bumbac/plastic/PVC

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 12
Cod produs - SKU SX001F8Q6PR

Descriere

Acoperiți o suprafață mare: 200 g pânze de păianjen elastice pot fi întinse la dimensiuni mari (peste 650 de metri pătrați), pânzele de păianjen sunt fabricate din cel mai recent material din fibre de poliester de 200 g grosime, iar forma lor neregulată ajută la obținerea unor efecte realiste care acoperă zona dorită. Pachet de 60 de păianjeni falși: dimensiunile sunt de 4,5 x 4,2 x 1 cm. Acești păianjeni negri sunt mici și realiști, se ascund în locuri neașteptate și nu sunt ușor de găsit. Aceasta este o recuzită de farsă nouă și interesantă. Liliecii 24D 3 de piese: Liliecii 3D de Halloween sunt împachetați plat, DIY în diferite unghiuri ale aripilor, ușor de lipit de perete, ușă, oglindă, fereastră cu banda dublu adezivă inclusă.

Detalii:
Material; bumbac/plastic/PVC

Culoare: alb/negru

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.