Set de mobilier pentru dormitor Brianne, 6 piese, MDF, maro

5.640,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU RFDC1275.56011130

Descriere

Mobilierul pentru tineri Brianne este o alegere excelentă pentru a crea locul perfect pentru un adolescent. Culorile neconvenționale se armonizează perfect cu formele simple, oferind camerei un design modern și original. Mobilierul pentru tineri Brianne este fabricat din materiale sigure de înaltă calitate, rezistente la zgârieturi, asigurând în același timp durabilitatea și siguranța utilizării. Datorită acestei soluții, mobilierul este perfect și pentru o cameră pentru copii. 

Setul de mobilier pentru tineri Brianne include un birou ergonomic, datorită căruia un adolescent nu numai că își poate face temele, dar și poate depozita accesoriile școlare necesare. Setul include, de asemenea, o biblioteca unde puteți stoca, printre altele caiete, cărți sau gadgeturile preferate ale copilului dvs., precum și un sifonier spațios cu rafturi care va găzdui o cantitate mare de piese vestimentare. Colecția este completată de un pat cu un spatiu de depozitare pentru lenjerie de pat cu o tăblie tapițată și 2 etajere suspendate.

Colecția de mobilier este realizată din tablă laminată de 16 mm, iar marginile mobilierului sunt finisate cu un furnir din PVC rezistent la utilizarea de zi cu zi.

Detalii: 

Include: 1 pat, 1 birou, 1 sifonier, 1 biblioteca, 2 etajere

Pat: 90cm H x 94cm W x 205cm L
Dulap pentru haine: 52cm D x 200cm H x 90cm W
Capacitatea greutății patului: 77 kg
Biblioteca: 200 x 60 x 40 cm
Culoare: Stejar auriu
Material: Lemn fabricat, MDF
Pat: da


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.