Set de masa cu 2 scaune ,90x 50x80 cm ,MDF/otel , natur/alb

300,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PGCQQ2950.61491712C

Descriere

Acest set de masă de bar din trei piese vă oferă un loc minunat pentru a vă distra prietenii sau familia la cină sau o seară cu vin în confortul propriului spațiu. Acest set de sufragerie constă dintr-o masă de bar și două scaune de sufragerie asortate care pot fi depozitate sub masă atunci când nu sunt folosite. Este alcătuit dintr-o placă MDF de înaltă calitate și un cadru de oțel care asigură plăcere de lungă durată și întreținere redusă. Acest set de bar elegant și practic este un plus excelent pentru decorul tău actual. Are un raft unde puteți depozita și afișa cu ușurință articolele de zi cu zi. Cu două suporturi pentru picioare de înălțimi diferite, astfel încât să vă puteți relaxa mai bine picioarele.

  • Zona de depozitare și suport pentru picioare: zonă de depozitare sub blatul mesei pentru depozitarea sau afișarea ușoară a articolelor de zi cu zi, cum ar fi reviste, fructe, băuturi și gustări
Detalii:
Dimensiuni scaun: 60 cm H x 30 cm L x 30 cm A
Dimensiuni masa:90x 50x80 cm
Material: MDF/otel
Culoare:natur/alb

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.