Set de lingura pentru asternut la pisici cu cos de gunoi atasat si 120 de saci de umplere YAWMLYE, plastic, gri/albastru, 29,9 x 10,6 x 9 cm

69,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 12
Cod produs - SKU SX001MBNTN9

Descriere

Această lingură multifuncțională pentru litiera pisicii are o margine frontală largă pentru a curăța colțurile adânci. Designul dintr-o singură bucată este convenabil și practic, mânerul confortabil, lungimea științifică, cu propriul cap de lopată gol și coșul de gunoi, curățarea este mai rapidă și mai convenabilă. După utilizare, lingura pentru așternutul pisicii poate fi clătită direct cu apă. Lingura pentru așternut pentru pisici YAWMLYE este fabricată  PP de înaltă calitate. Suficient de robust pentru a ridica chiar și pentru piese mari. Găuri de dimensiuni perfecte (6 mm), astfel încât așternutul curat pentru pisici să poată trece. Lucru perfect cu litiera granulată. Bun pentru caca de câine.

Detalii:

Material; plastic

Culoare: gri/albastru

Dimensiuni:  29,9 x 10,6 x 9 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.