Set de lac semipermanent pentru unghii Delanie, uscare UV LED, 6 piese, multicolor, 8,5 ml

[1]
25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001HPN1MT

Descriere

  • Valued Collection Participant la saptamana modei: TipsLuna set de lac de unghii cu gel de dimensiune intreaga de 8,5 ml fiecare, contine 6 culori opace bine selectate roz bebe, albastru bebelus, bleumarin, turmeric, roz aprins si violet. Cele mai recente culori la modă ale săptămânii modei de primăvară/vară 2022, salutând noua modă cu aceste culori îndrăznețe, vii și energice. (Dacă doriți un finisaj mat, este necesar să utilizați un strat superior mat)
  • Durată lungă și strălucire ridicată: Trusa de lac cu gel TipsLuna durează 3 săptămâni cu o utilizare adecvată (Notă: Este necesar să se folosească cu stratul de bază și lampă UV/led). Nu se ciobește ușor, fără riduri și bule. Gel de unghii cu textură netedă, nuanțe vibrante și foarte pigmentate, ușor de aplicat și ideal pentru a-ți crea propriul stil de nail art.
  • Cutie cadou elegantă: Cu un design demn și grațios pentru seturi de cadouri, lacul cu gel TipsLuna este cadoul perfect pentru orice ocazie, cum ar fi Crăciunul, Anul Nou, Ziua Îndrăgostiților, Ziua de naștere, Onomastica și multe altele. Sticla de sticla cu autocolante de culoare in partea de sus, e mai usor sa cunosti culoarea fara sa o deschizi, spune adio ghicitului si haosului.
  • Versatil și practic: TipsLuna uv led gel polish poate fi utilizat pe scară largă cu unghii naturale, unghii false, poligel, unghii acrilice, manichiură și pedichiură. Fii creativ și creează-ți propriul design de unghii cu culorile și nuanțele noastre minunate!

Setul de lac de unghii semipermanent este realizat cu o formulă îmbunătățită și ingrediente sănătoase, cu miros scăzut, fără cruzime și complet inofensiv pentru unghiile tale. Îmbrăcați-vă unghiile cu lac  fără nicio bătaie de cap.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Capacitate: 8,5 ml

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

H
Hozan Corinela
10 feb.
Culori frumoase, rezista cam 5 zile in conditii de lucru la bucatarie.
Recomand
D
Diana
07 mar. 2023
Culorile sunt altele decat cele din imagine: sunt nuante de albastru deschis, gri deschis si inchis, roz deschis si inchis. Calitatea este buna.