Set de husa si 3 folii de protectie pentru Samsung Galaxy S21 FE 5G YNMEacc, silicon/sticla securizata, transparent, 6,4 inchi

11,70 Lei (TVA inclus) 18,00 Lei valabil pana la 31 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001H76ODP

Descriere

Carcasă transparentă compatibilă cu iPhone 11 (6.1 inch) + 3 bucăți protecție ecran din sticlă călită. Vă rugăm să confirmați modelul de telefon înainte de cumpărare.Husa iPhone 11 cu 4 colțuri întărite oferă o pernă de cădere pentru a-ți proteja telefonul. Marginile ridicate ale camerei și ecranului îți protejează dispozitivul iPhone 11 de zgârieturi în timpul utilizării zilnice. Această carcasă transparentă pentru iPhone 11 Fabricat din material gel TPU anti-galben, claritate durabilă, păstrată chiar și după utilizare pe termen lung. Micro punctele împiedică lipirea carcasei de telefon pentru a păstra un aspect perfect.

Detalii:

Material; silicon/sticla securizata

Culoare: transparent

Compatibil cu Samsung Galaxy S21 FE 5G, 6,4 INCHI


Detalii

SKU
SX001H76ODP
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.